Iratmegsemmisítés

Gondoskodunk a leselejtezett iratok szigorú szabály szerinti, biztonságos megsemmisítéséről, adatvédelmi, titoktartási és környezetvédelmi jogszabályok figyelembevételével.

A kiselejtezett iratanyagot zárt technológiával, szigorú eljárási renddel, zúzással a megfelelő körülmények között semmisítjük meg. A munkafolyamatról minden esetben iratmegsemmisítési vagy megsemmisülési jegyzőkönyv készül.

Rendszeres szolgáltatás

Biztonsági konténereink lehetőséget biztosítanak rendszeres megsemmisítési szolgáltatás igénybevételére. Egyedi azonosítóval és kulccsal ellátott fém tárolók irodai környezetben is könnyen elhelyezhetők, mozgathatók, melynek telítettségtől függő rendszeres elszállításáról és megsemmisítéséről Kollégáink gondoskodnak.

Egyszeri szolgáltatás

Eseti megsemmisítés alkalmával vállaljuk az egyszeri, nagy mennyiségű leselejtezett iratanyagok elszállítását és szakszerű, azonnali megsemmisítését. Ügyfél igényeinek megfelelően lehetőség van az elszállítást megelőző konténer bérlésre, mely a megsemmisítendő anyagok gyűjtését, rendszerezését segítik elő.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ügyfélszolgálat

+36 1 469 6233

E-mail

info@docudepo.hu

Iroda

1145 Budapest,
Újvilág u. 50-52.

Raktár

2111 Szada,
Ipari park u. 23.