Rólunk

Bemutatkozás

A DocuDepo, mint brand 2007-es indulásakor, a 20 éves dokumentumkezelési tapasztalattal rendelkező Bravogroup cégcsoport tagjaként kezdte meg működését. Az azóta is töretlen fejlődés lehetővé tette, hogy a 2009-es megalakulást követően, 2011-től kezdve, a Docu Depo Kft-ként önállóan folytassuk tevékenységünket.

Fő tevékenységünk a papíralapú dokumentumtárolás, de igény szerint az iratkezelés teljes folyamatára kiterjedő, komplex szolgáltatásokat is kínálunk ISO/IEC 27001:2013 és EN ISO 9001:2008 szabványoknak megfelelően

Irattári infrastruktúra és atmoszféra

Az iratok hosszú távú megőrzése érdekében, a megfelelő atmoszféra és infrastruktúra elengedhetetlen. A papír alapú irattári anyagok megőrzésére szolgáló raktárhelyiséggel szemben támasztott követelményeket az irattárainkban minden esetben biztosítjuk. A biztonságos működés érdekében berendezéseinket rendszeresen felülvizsgáltatjuk és korszerűsítjük.

Akik már minket választottak

Tűzvédelmi rendszerünk

Az irattárolás, mint tevékenység “KK” (közepes kockázatú) tűzveszélyességi osztályba tartozik, így irattáraink kialakítása a jogszabályokban megkövetelt elvárásoknak megfelelően történt. Tűzvédelmi rendszerünk füstérzékelőkkel ellátott, s a felmerülő vészhelyzeteknél azonnal értesíti az illetékes személyzetet és tűzoltóságot. Irattáraink rendelkeznek mind villámvédelmi, mind pedig érintésvédelmi vizsgálattal és megoldásokkal.

Vagyonvédelem

Ügyfeleink iratainak biztonságánál kiemelt figyelmet szentelünk a dokumentumok védelmére, vagyonvédelmi rendszerünk üzemben tartására és folyamatos fejlesztésére. A 24 órás távfelügyeletre kötött riasztó, portaszolgálat, kártyás beléptető rendszer és biztonsági kamerák a nap 24 órájában biztosítják a felügyeletet.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ügyfélszolgálat

+36 1 469 6233

E-mail

info@docudepo.hu

Iroda

1145 Budapest,
Újvilág u. 50-52.

Raktár

2111 Szada,
Ipari park u. 23.