Egyéb szolgáltatásaink

Egyéb szolgáltatásaink az iratkezelés részfolyamataira, vagy a dokumentumkezelési területen alkalmazott eszközök beszerzésére nyújtanak megoldást. Legyen szó kihelyezett irattáros szakemberről, vagy akár doboz és polcrendszer biztosításáról. Önnek probléma, nekünk kreatív innováció! Megoldjuk iratainak intelligens kezelését!

Irattár üzemeltetése, kihelyezett irattáros szakember biztosítása

Amennyiben a Megrendelő a saját telephelyen történő irattár kialakítását tartja szükségesnek, úgy vállaljuk irattárának teljes körű üzemeltetését. A kihelyezett irattáros szakember biztosításán felül képesek vagyunk a dokumentumkezelés bármely területén (postabontás, iratrendezés, iratkikérések teljesítése, selejtezés, kimenő posta kezelése, stb.) eseti feladatok ellátására, vagy komplex megoldások kivitelezésére, továbbá az irattár infrastrukturális igényeinek kielégítésére, polcrendszerek kiépítésére is.

Irattár költöztetése

Ügyfeleink igényeinek megfelelően irattár költöztetést is vállalunk, amely során az adott irattár teljes fizikai tartalmának szállítását megoldjuk, legyen szó az iratanyagról, vagy akár a polcrendszerről, munkaállomásokról.

Irattári dobozok biztosítása

A megfelelő dobozok alkalmazása nélkülözhetetlen a hosszú távú iratmegőrzés érdekében. Ennek megfelelően dobozaink kiváló minőségű, nagy teherbírású kartonból készültek, melynek köszönhetően stabilan egymásra helyezhetők, illetve pormentes és biztonságos tárolást tesznek lehetővé. Az irattári dobozokat mindkét oldalon fogólyukkal láttuk el a könnyű mozgathatóság érdekében. A különféle iratok tárolása érdekében széles választékkal rendelkezünk a dobozok terén, s az Ügyfeleink igényeinek megfelelően akár személyre szabott dobozok gyártását és rendelkezésre állását is vállaljuk.

"H" doboz

"P" doboz

"E" doboz

"L" doboz

"B" doboz

Polcrendszer kialakítása

Az iratok tárolása során elengedhetetlen a megfelelő, az adott helyszín adottságait figyelembe vevő polcrendszer alkalmazása. A DocuDepo szakemberei a polcrendszert a tárolóhely sajátosságai szerint alakítják ki, amelyet munkavédelmi szempontból bevizsgáltatnak, EPH-rendszerbe kötnek és a talpazathoz rögzítenek.